Musikkens kraft

En workshop med afsæt i musik og sangskrivning som værktøj i arbejdet med forbedring af unges mentale trivsel.

Projektet vil fokusere på sangskrivning som et hjælpemiddel og en udtryksform. Igennem workshop og værktøjer vil vi lære unge i målgruppen 15-25 år, hvordan man igennem sangskrivning kan udtrykke udfordringer koblet til mental sundhed, som f.eks. angst, men også mere generelle svære følelser og situationer såsom ensomhed, ”fomo”, hjertekvaler eller lavt selvværd.

I arbejdet med sangskrivning og musik kan man i den kreative proces bruge tekst og musik som udtryksform på mange forskellige måder. Musik bliver et redskab og et sprog til at udtrykke følelser, hvor man kan være direkte, men hvor det ikke er en nødvendighed. Hvis man ikke er komfortabel, med for eksempel at sige ”jeg er ensom”, kan man igennem sangskrivning udtrykke følelsen med en metafor eller på en historisk eller abstrakt facon.

Formålet med sangskrivning som værktøj er at lære en måde, hvorpå man kan udtrykke sig, og samtidig lære sig selv og sine følelser bedre at kende, ved at skulle formulere sig skriftligt.

Hvis du ønsker at tilmelde dig som artist på dette projekt, skal du først kontakte Spil Dansk sekretariatet på tlf: 3138 9808 eller booking@spildansk.dk

Deltagere

  • Fra 15 år

Varighed

  • Varighed, 3 timer

Lokation

  • Skole, musikskole, bibliotek og ligende

Afholdes i perioden

  • Spil Dansk Ugen 2020 (26. oktober – 1. november).
  • I hele perioden oktober-december 2020.

I samarbejde med

Book dine kunstnere

Bookingformularen virker muligvis ikke, fordi din internetbrowser kan være forældet. Overvej at opdatere din browser, eller benyt en anden type browser (ex. Chrome/ Firefox/ Edge).

Afholdes i Spil Dansk Ugen 2023 (den 30.oktober – 5. november)

Afholdes i perioden oktober-december 2023

Spil Dansk Kunstneren må gerne sende mig to datoforslag
1. Er der en lydmand / AV-kyndig fagperson tilstede under arrangementet? (obligatorisk)
2. Hvad har Spil Dansk Kunstneren ellers adgang til på lokation? (obligatorisk)
Sender din booking...