Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peppermint B

5. november 2022 kl 20:00 - 22:30

kr.150

Peppermint B (Steffen Westmark) er klar med tredje album og turne til efteråret 2022. Steffen Westmark er identisk med den karismatiske forsanger i bandet The Blue Van

Peppermint B (Steffen Westmark) er klar med tredje album og turne til efteråret 2022. Steffen Westmark er identisk med den karismatiske forsanger i bandet The Blue Van, som i 2022 fejrer 25-års jubilæum! Med Peppermint B har Steffen Westmark fordybet sig og skrevet sange fra hjertet – det er ren parfume!

Steffen udtaler; “Jeg har brugt de sidste to år på at strikke det her album sammen. Hvad startede som en ide, om at blive bedre til at producere voksede sig hurtigt til en vision om at lave et album helt fra bunden og lave alt selv. Jeg har altid været dybt involveret i alle dele af pladeprocessen, om det værende Peppermint B eller The Blue Van. Men jeg har aldrig lavet alt 100% selv. Der er presset så meget hjerteblod ned i den her plade og ikke mindst sene nattetimer.”

Ideen var at være så ærlig som mulig i musikken og tekstuniverset. Det har også gjort, at pladen er blevet meget umiddelbar og fri for selvcensur. Teksterne er nedfældet i det øjeblik, hvor ideen og situationen er opstået. Det er sange om bl.a. at svømme i havet for at blive nulstillet, om at bearbejde at miste venner og smukheden i hverdagen. Det musiske univers er blevet akustisk orienteret og håndspillet, så det komplementerede ærligheden i teksterne.

“Jeg vil gerne ud og teste et anderledes format end det klassiske band set up. Sangene egner sig godt til at stå alene, kun akkompagneret af hvad fire hænder kan spille på. Jeg har mere end nogensinde lyst til at interagere med publikum, afvæbne om man vil. Jeg er selv stor fan af “storyteller formatet”, hvilket er det, jeg kommer til at teste. Så at koncerterne afspejler den ærlighed, som albummet har.”

Detaljer

Dato:
5. november 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
kr.150
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Assens Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Kulturhuset Industrien i Aarup
Bredgade 75
Aarup, 5560 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside