Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sam Ghezzi and his Copenhagen Friends live på Klosterkælderen

5. november 2022 kl 16:00 - 18:00

Gratis

Dette arrangement er en ud af tre Spil Dansk koncerter RoskildeBeat laver i samarbejde med Roskilde Kommune. RoskildeBeat vil gerne vise at Danmark har nogle professionelle musikere, der kan spille op med de internationale stjerner. Til koncerten her spiller tre rutinerede og talentfulde musikere sammen med Italienske Sam Ghezzi.
Ingen tvivl om at Sam Ghezzi er et stort sangtalent, men han mestrer også både saxofon og mundharpe. Når han spiller live er der garanti for et underholdende blues, jazz og rock’n roll show.
På hans tour i Danmark har han allieret sig med nogle af Danmarks bedste og mest rutinerede blues musikere og de kommer til at spille deres egne high-energy versioner af klassiske blues numre fra f.eks. Ray Charles og Muddy Waters. Bandet består af:
Sam Ghezzi – Vocals, Blues Harp, Saxophone
Fabian Vang-Lauridsen – Guitar
Thomas Birck – el- Bass
Anders Toft Larsen – Drums
Nogle vil nok genkende navnene fra Blues Overdrive, der to gange har vundet European Blues Awards Album of the Year.
Samuel Ghezzi startede med at spille fløjte allerede som 7 årig og har en klassisk musik uddannelse bag sig. Som 16 årig dyrkede han mundharpen og sang inden han tre år senere også tog saxofonen på repertoiret ved de mange turneer. Sam er simpelthen et musikalsk geni, men han formår virkelig også at underholde samtidig.
I kan derfor glæde jer til denne unikke koncert, der er kommet til via et samarbejde imellem RoskildeBeat og klosterkælderen.

Detaljer

Dato:
5. november 2022
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

klosterkælderen
Store GråBRØDREstræde 3
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps