Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Falling Hazard – Live på Zeppelin

2. november 2019 kl 19:00 - 22:00

Gratis

Falling Hazard er endelig tilbage på Zeppelin! Denne gang akustisk for første gang. Vi glæder os gevaldigt og kan ikke vente med at få drengene ind på vores bar!

Denne gang er de elektriske guitarer efterladt derhjemme. Håndvåbnene er akustiske denne aften – og sangvalget et helt andet end, hvad Falling Hazard ellers optræder med.

Der bliver tale om Thin Lizzy Unplugged med en stor flok af de Lizzy-sange, som især egner sig til at blive spillet akustisk. Men mon ikke, vi også får nogle af de store hits?

Det er et pladeaktuelt band, vi tager imod. Falling Hazard udgav nemlig 20. august en hyldestsingle til Thin Lizzys Phil Lynott – netop på den dag, hvor Lynott ville være fyldt 70 år. Singlen består af den selvkomponerede hyldest I Lie Not, som har høstet virkelig fine anmeldelser, og så en lizzyficeret udgave af Lynotts pophit fra 1982, Old Town. Singlen blev udgivet på 7″ rød vinyl. Digitalt blev også udgivet et bonustrack: Thin Lizzys klassiker Jailbreak. Singlen vil kunne købes i løbet af aftenen.

Falling Hazard, der egentlig startede som powertrio, har i de seneste snart tre optrådt som kvartet. For at kunne gøre hyldesten til det irske rockband Thin Lizzy endnu mere autentisk blev Falling Hazard i starten af 2017 udvidet med den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark, og så kan det stærke, københavnske band for alvor gøre noget ud af guitarharmonierne.

Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power og Merryweather – Stark. For tiden er han i gang med at indspille et hyldestalbum til Budgie – med flere af Budgie-musikerne.

Falling Hazard har i tre år nu turneret rundt som Danmarks mest aktive hyldestband for Thin Lizzy med sange fra alle epoker af Thin Lizzys karriere. Der bliver selvfølgelig spillet de store hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.

”Thin Lizzys musik er eviggyldig og kan stadig sparke en rigtig god fest i gang. Der kan danses og synges med. Der er tale om sange om musik, som er stærkt vanedannende og iørefaldende, tekster, der rammer lige i hjertet og guitarspil af absolut topklasse,” siger bassist Lars Schmidt.

FALLING HAZARD:
Theis Henriksen: Sang, guitar
Janne Stark: Sang
Juri Møller Rasmussen: Trommer
Lars Schmidt: Bas

Booking og yderligere oplysninger: Lars Schmidt – 30 10 33 16 – lars.schmidt@hotmail.com

Følg Falling Hazard på Facebook:
https://www.facebook.com/Falling-Hazard-1611043849159370/

Hjemmeside:
www.fallinghazard.com

Fri Entré!
Koncerten starter kl 20!
Zeppelin har åbent 14-03!

Detaljer

Dato:
2. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Zeppelin Rock Bar
Phone
60216201
Email
booking@zeppelincph.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Zeppelin Rock Bar
Vesterbrogade 45
København V, 1620 Danmark
+ Google Maps
Phone
60216201
Se Sted hjemmeside