Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tårn

2. november 2019 kl 19:00 - 22:00

kr.130

Tårn

Support: Nicolai Noa

De seneste år har Tårn etableret sig som et af de mest omtalte nye rocknavne på den danske scene. Den 2. november gæster de Hotel Cecil med nyt materiale og EP i bagagen.

Det fynske band har på blot tre år udgivet to anmelderroste album ”Ud ad mit vindue” og ”Velkommen indenfor”, og med forsanger Erik Apollo i front er de blevet kendt som et band, der tryllebinder publikum med sange, som er lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Nu er de klar til at tage hul på 2019 med ny musik og annonceringen af en større efterårsturné. Første udspil er singlen ’Farver og vanvid’ og en ep ventes ude i maj. Det nye materiale er skabt med afsæt i de stadier, vi går igennem, fra vi overgiver os til forelskelsen, til bruddet, sorgen, og til vi igen er helet og klar til overgivelsen. En cirkulær bevægelse. Som en kærlighedens fugl Phøniks.

”Kærligheden er i forandring. Ikke bare i mig, men i verden omkring mig. Jeg har brugt meget tid på at begribe kærligheden som en kraft og som overlevelses-mekanisme. Udspringet til de nye sange er et brud og hele den proces, der følger efter. Fortællingen slutter – og begynder – der, hvor ringen er sluttet, og jeg har et åbent hjerte igen”, fortæller Erik Apollo.

Detaljer

Dato:
2. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.130
Begivenhed Kategori:

Sted

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --