Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blues Explosion + Esben Just (Solo)

2. november 2019 kl 19:00 - 23:30

kr.160

Oplev toppen af dansk blues på én og samme aften, når Blues Explosion feat. Big Creek Slim, Miriam Mandipira og Troels Jensen samt et band bestående af Peter Nande, Mikko Peltola og Niels Nello Mogensen indtager Richter! Tilføj hertil Esben Just, der vil åbne ballet – ja, så er der vidst dømt vaskeægte Blues-magi på Richter!

Østdanmark møder Vestdanmark møder Zimbabwe og Finland i et musikalsk overflødighedshorn. Tre af Danmarks absolut bedste blues stemmer, Big Creek Slim alias Marc Rune og Miriam Mandipira sammen. Plus Danmarks MR. BLUES, “Grand Old Man” Troels Jensen. Her er tale om noget af det bedste inden for Dansk Blues i dag.

Aftenen vil byde på bl.a. Big Creek Slim solo, Miriam Mandipira og Troels Jensen alene, sammen, Big Creek Slim med band – samt alle på scenen sammen til et fyrværkeri af en lang blå finale.

Esben Just
Til at åbne ballet denne aften, er det en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Danmarks New Orleans Rock’n’Blues pianist og entertainer nr. 1, Esben Just. Der bliver brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap, når Just sætter gang i festen.

Esben Just giver den fuld rulle i sit solopiano show. Med udgangspunkt i sin kærlighed til alt godt fra New Orleans-musikkens herligheder, bliver der både brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap, når han sætter gang i festen. Der er intensitet og autenticitet i luften når Just sætter sig bag klaver og mikrofon, for at fremmane stemning og liv. En kærlighedserklæring til den håndspillede musik og til det beat der opstår, når øjeblikket gribes og fortolkes med åbne sanser.

Detaljer

Dato:
2. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 23:30
Pris:
kr.160
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Richter
Phone
23 39 86 14
Email
info@richter-gladsaxe.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Gladsaxe Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Richter
Søborg, Gladsaxe Danmark + Google Maps