Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ung Aften med Basim

2. november 2018 kl 18:00 - 22:00

kr.100

Ung Aften for elever fra 6., 7. og 8. klasse.

Alle unge i 6., 7. og 8. klasserne i Skanderborg Kommune inviteres til en aften med en masse spændende muligheder og fuld fart i Kulturhuset.

Vi vender Skanderborg Kulturhus på hovedet og byder velkommen til masser af musik, spas og løjer. Hele Kulturhuset inddrages til et væld af spændende aktiviteter, blandt andet lokal underholdning, rodeotyr, Just Dance, limbo, sumobrydning, frisør og meget mere.

Aftenens hovednavn er Basim. Den 25-årige musiker har overrasket med sangene ’Comme Çi Comme Ça’ og ’Aji Aji’.  Comme Ci Comme Ça feat. Gilli gik nummer 1 på den Danske Spotify liste og er streamet mere end 5,4 millioner gange. Basim har de seneste par år brugt tiden i sit studie på Islands brygge på at skrive og producere musik for andre og er i dag en af de mest efterspurgte danske sangskrivere. I 2018 vil der komme flere udgivelser fra Basim i eget navn.

Billetter koster 100 kroner. Du vil derefter kunne færdes frit omkring i huset til de forskellige aktiviteter. Medbring lommepenge til sodavand og slik. Kafé K serverer en særlig Ung Aften-menu til en overkommelig pris.

Arrangementet er alkoholfrit. Der er voksne til stede hele aftenen. Arrangementet slutter omkring kl. 22.00.

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Skanderborg