Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

2 solokoncerter med Bo Steffensen & Stefan Wolffbrandt

2. november 2018 kl 18:30 - 19:30

Bo Steffensen – Solo !
Med en mangeårig og bred erfaring som musiker / songwriter inden for så forskellige stilarter som rock, Skotsk/Irsk folk, spillemandsmusik, “ suppe, steg og is “ samt country, blandt andet som forsanger i countrybandet Dark Horse, har Bo Steffensen efterhånden fået samlet et stort og bredt repertoire, som kan ramme et hvert publikum.
Siden Bo Steffensen tog på landevejen med sit første rockband i ’73, har musikken fyldt rigtig meget i hans liv. Det var i 70’erbandene Brun-Hilde og Perron II han tjente sine første lærepenge og siden er mange andre stilarter kommet forbi.
Hovedvægten er nu normalt lagt på country i en skøn blanding af nyt og gammelt, lånt og hjemmelavet, krydret med folk og pop, specielt fra de Britiske øer og USA.
Bo Steffensen har sideløbende altid skrevet meget materiale selv både på engelsk og dansk. Meget er gået i glemmebogen, noget i gemmebogen og noget har fundet vej til CD, Dark Horse og solo repertoiret. Bo har endnu ikke udgivet noget i eget navn, men det spøger i baggrunden.
Det hele bliver serveret med guitar, mundharper, kazoo, fodstomp, et glimt i øjet, en god historie, samt stor erfaring i at underholde fra diverse spillesteder og festivals over hele landet gennem rigtig mange år!

 

Wolffbrandt kommer med nyt album i 2018.
Stefan Wolffbrandt har beskæftiget sig med sangskrivningen i mere end 30 år, og pladedebuterede i 1998 med EP’en “Nøglen Til Frihed”. Siden da er det blevet til 2 soloalbums, medvirken på andre projekter og udgivelser, turnéer i det meste af Danmark, Skandinavien og Europa.
Nu er Wolffbrandt klar med sit 3. album på dansk, med titlen “Jeg Er Kommet Hjem”. Det er skabt i samarbejde med andre gode musikere. Hvor de forrige albums “Stort & Småt” og “Glad I Låget.” kredsede om de dybe underfundige danske tekster og det meget melodiske lydbillede, har det nye album for Stefan Wolffbrandt været en mulighed for at gå nye veje – både musikalsk og tekstmæssigt. For første gang forsøger han også at skrive tekster hvor der både er absolut intet indhold – og sange der går helt vildt ind hvor det går rigtig betyder noget, og han skaber sit eget univers med en langt mere intens og simpel tilgang til musikken – end nogensinde før.
Teksterne understreger at Wolffbrandt er en moden mand, med livserfaring og noget på hjerte. Så han forsøger at gøre alt for at skrive de sange der stiller eksistentielle spørgsmål, og sange der beskæftiger sig med de store ting i livet, de svære ting, de ømfindtlige emner, samt et opgør med tro og værdier. Det bliver spændende om det lykkes, for der er noget på spil. Den musikalske forandring er, at der bliver et mere simpelt set-up af akustiske leverandører på albummet. “Vi holder det på et overskueligt plan” siger Wolffbrandt og hentyder til at der er så meget her i livet, vi hele tiden skal forholde os til. “Det er på tide at gøre nydelsen enkel, og ikke noget vi forholde os til – det er på tide at vi holder helt fri, når vi holder fri”.
Spørger man kunstneren direkte om hvad han har gang i, så svarer han – uden pauser ”At lave dette album har været som at modkonfigurere mig selv. Jeg har fundet min egen indre dybfyldthed og dermed et helt nyt tekstunivers. Jeg føler, at det her er anderledes, end noget jeg tidligere har lavet. Når jeg så har skullet forholde mig til “Jeg Er Kommet Hjem”, så er det blevet vendt totalt om i mig og der er, på en eller anden forunderlig måde, blevet mere plads til at være sårbar, poetisk, direkte, klar og kontant. Så jeg føler at mine tekster er det mest inspirerende og personlige jeg har lavet til dato, og håber derfor også, at de vil blive spillet igen og igen”.

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
18:30 - 19:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Sambiosen
Pillemarksvej 1
Samsø, 8305
+ Google Maps