Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torvedagskoncert med Duo Da Chiesa

5. november 2022 kl 12:00 - 12:30

Gratis

Duo Da Chiesa består af Lena Kildahl, fløjte & Christian Præstholm, orgel, der har spillet sammen i mange år i forskellige konstellationer i ind- og udland.

Duen spiller To stykker for fløjte og orgel komponeret af Christian Præstholm selv, og der sniger sig nok også lidt Bach ind.

Lena Kildahl, der er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 1994 og debut fra solistklassen i 1996, er solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium. Ud over studier på DKDM har Lena Kildahl studeret i Berlin, Paris og Wien og har modtaget flere priser.

Christian Præstholm, organist, musikteoretiker og komponist, er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med debut fra solistklassen i 1999. Hertil videregående studier i Paris og London. Som organist og kammermusiker har han givet talrige koncerter i ind og udland og indspillet adskillige cd’er Han har modtaget adskillige priser, senest 2019 – som den første – tidl. kirkeminister Mette Madsens legat til kirkelige, skabende og udøvende kunstnere. Senest har han komponeret musik for kor, messingkvintet og orgel til prinsesse Isabellas konfirmation i Fredensborg Slotskirke. Han har komponeret og udgivet 300 orgelkoraler som ofte spilles i store som små kirker over hele landet.

Koncerten varer 30 minutter.

Vel mødt!

Detaljer

Dato:
5. november 2022
Tidspunkt:
12:00 - 12:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Skt. Lukas Kirke
Sct. Lukas Kirkeplads 1
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps
Phone
26939187
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Aarhus Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --