Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tonikum – en stor totalforestilling i Randers

26. oktober 2018 kl 19:00 - 22:00

kr.30

Randers tyvstarter Spil Dansk Ugen fredag den 26. oktober.  Det sker når 100 unge lokale talenter tår sammen om at opføre stor totalforestilling i en gammel fabrikshal hos den tidligere togfabrik Bombardier. Fredag den 26. oktober kl. 19 og 21.

Hvad hvis vi kunne leve evigt? Hvis vi kunne elske og leve i visheden om, at der aldrig er en slutning – kun et utal af nye begyndelser og muligheder?

I den stort anlagte totalforestilling Tonikum møder vi et ungt forelsket par, der kommer i besiddelse af et udødelighedsserum. Et kort øjeblik tror de, at de har fundet svaret på uendelig lykke. At de nu vitterlig har muligheden for at elske hinanden for evigt. Men onde kræfter vil have fat i den fristende eliksir, og snart er det unge par revet fra hinanden, og en desperat kamp mod tiden begynder.

Tonikum er en giga event med 100 medvirkende, imponerende lyssætning og nykomponeret musik. Den afvikles i en af de store haller på det tidligere Bombardier, nu Sporbyen Scandia. Livemusikken er komponeret og spillet af det lokale punk-rockband Power Mode, undergrundsrapperen Paller samt den fremadstormende sangerinde og sangskriver Sofie Daugaard.

Bag produktionen står 100 unge talenter inden for blandt andet musik, teater, dans, parkour og kunst fra Randers, og den er blevet til i samarbejde med RgF, Randers Kunstmuseum, Turbinen, Kaosambassaden, Randers EgnsTeater, Eventsekretariatet, Randers Kommune og Kulturregion Østjysk Vækstbånd

Detaljer

Dato:
26. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Randers

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Sporbyen Scandia
Toldbodgade 39
Randers, 8930
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside