Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teaterkoncert – Krøjer, Anker og alle de andre

2. november 2017 kl 18:15 - 19:30

Gratis

Hørby Efterskole præsenterer i år teaterkoncerten ”Krøjer, Anker og alle de andre” –
en teaterkoncert i et univers, hvor inspirationen er hentet i kendte skagensmalerier og tilsat kendt dansk musik i nye forklædninger.

Hvert år afholdes i hele landet Spil Dansk-dag, hvor institutioner, koncertsteder, skoler, plejehjem og mange andre steder hylder den dansk musik gennem fællessang, koncerter og forestillinger.

På skolens Performance-linje, som inkluderer fagene musik, drama, sceneteknik og megavoice, har vi i den seneste tid arbejdet med vores bud på et lidt alternativt Spil Dansk-arrangement, nemlig en teaterkoncert.

En teaterkoncert kendetegnes ved at finde sted i et opdigtet univers og udtrykkes gennem musik, som både kan være originalmusik og omarrangeringer af kendt materiale.

Teaterkoncerten finder sted på Hørby Efterskole torsdag d. 2. November kl. 18.15.

Spil Dansk-arrangementet indledes kl. 16.30, hvor Hørbys dagpleje, børnehave og folkeskole optræder på scenen, hvor I selvfølgelig også er velkomne. Efter denne optræden, ca. 17.30, er der mulighed for aftensmad, inden teaterkoncerten starter kl. 18.15.

Der er gratis adgang – men af hensyn til opstilling og aftensmad vil vi dog gerne have en tilmelding, antal gæster samt om I ønsker spisning. Tilmelding kan ske gennem kontoret på 98 46 63 00 samt på kontor@hørbyefterskole.dk.

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
18:15 - 19:30
Pris:
Gratis

Sted

Hørby Efterskole
Snedkergårdsvej 11, Hørby
Sæby, 9300 Danmark
+ Google Maps
Phone
98466300
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt