Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sylvester Larsen

1. november 2019 kl 20:00 - 22:30

kr.50

Rock I Rusk præsenterer – Sylvester Larsen – inkl. lækker buffet.

Foreningen bag Rock I Rusk inviterer til en hyggelig aften med lækker mad og god musik.

Vi får besøg af Sylvester Larsen (søn af kim Larsen), der i efteråret drager ud i Danmark på turne med sit band. Det er dog ikke storbyerne der skal have besøg af Sylvester i denne omgang, men derimod de danske landsbyer, øer og småsamfund. Sylvester har en forkærlighed for de små danske landsbysamfund, og er bange for at storbyernes dominans, gør det svært at bevare kulturen i de små samfund.

I “Lille landsby” synger Sylvester om de blomstrende landsbyer, han selv tilbragte en stor del af sin barndom og ungdom i, og som han savner den dag i dag. Musikvideoen til sangen er i skrivende stund set af over 100.000 mennesker på You Tube.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=PSykQnoMl9I

Inden koncerten bliver der serveret en lækker buffet, der sælges Øl, vand og vin.

Program:
17:30 – Dørene åbnes (kun for billetkøbere med buffet)
18:00 – Buffet (Kun med gyldig billet)
19:30 – Dørene åbnes for billetter uden buffet.
20:00 – Koncert med Sylvester Larsen
22:30 – Koncert slutter

Sylvester Larsen dropper de traditionelle spillesteder på sin kommende efterårstour, og besøger i stedet for en lang række små danske landsbyer. Sylvester synger primært på dansk, og tidligere i år udgav han singlen “Lille Landsby”, som er en hyldestsang til de små landsbyer i Danmark. Sangen er en rejse tilbage i tiden, til dengang de provinsen stortrivedes.

Dengang var begrebet udkants Danmark endnu ikke opfundet. Lokale erhvervsdrivende indgik som en naturlig del af de små samfund, og folk kom ganske enkelt hinanden ved på en helt anden måde. I takt med de følgende års centralisering fulgte butiksdød, nedlagte busruter, huspriser i frit fald og arbejdspladser der i stigende grad rykkede til storbyerne. “Hvor er det ærgerligt at det er gået sådan, for var Danmark ikke, mentalt og økonomisk set, et sundere og mere homogent samfund dengang?

Var det ikke et kongerige hvor afstanden mellem bybo og landbo var mindre”, spørger Sylvester med et drømmende udtryk?

Sylvester Larsen har mange gode minder fra barndomsferierne i den lille flække “Flade” på Mors – en by som i dag, nærmest er gået i stå. Købmanden er lukket, skolen er lukket og mange er flyttet derfra. “Vi skal bevare de danske landsbyer” udtaler Sylvester, og fortsætter: “De små samfund er en vigtig del af vores historie og kultur, og de bliver komplet undermineret af storbyerne.

Vi har alt for travlt med de store linjer, men der er intet så befriende og smukt som en dansk landsby med lokalkultur og sammenhold, der giver plads til hinanden, fællesskabet og naturen” afslutter Sylvester Larsen.

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
kr.50
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Rock i Rusk

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Syddjurs Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --