Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stor Spil Dansk fællessang for børn på Flakhaven d 1. nov kl 10

1. november 2017 kl 10:00 - 11:00

Gratis

Odense Kommune, Fyns Musiklærerforening og Bjarne List Nissen vil gerne invitere jer alle til at komme og fejre Spil Dansk i Flakhaven onsdag d 1. november kl 10.00.
Vi har hyret 5 topprofessionelle musikere fra bl.a DRs Big Band og Bjarne List Nissen til at lave ca 50 minutters koncert fuld af fællessang og bevægelse, så I kan holde varmen. Der vil være masser af dans. Disco, hiphop og afrikansk. Gode ideer til de 45 minutters daglige bevægelse på skolen.

Vi synger Hør den lille stær, Under stjernerne på himlen, Flower power tøj. Derudover Så’n er det, Nu vågner Savannen som I måske kender Skolernes Sangdag. Og selvfølgelig også en masse svedig hiphop. Musikerne trykker den af sammen med børnene. Man kan møde op og danse og lege med eller øve sig til fingerspidserne hjemmefra. Det bestemmer man selv. Kom med en klasse, en årgang eller en hel skole.

Skriv en mail fynmus17@gmail.com Skriv gerne hvor mange I kommer, hvilken skole I kommer fra og klassetrin. Så sender vi tekster til sangene og links så I kan høre dem I ikke kender. Man kan også få videoer med dansetrin 🙂 Tag gerne din årgang, dine børn, kollegaer, og venner med til dansk musiks festdag. Del gerne begivenheden med andre. Det er et åbent og gratis arrangement. En flot morgensamling for alle børn i Odense og omengn. Vi håber at samle mindst 2000 børn. Så hjælp med at invitere og del gerne nyheden med alle I kender.

Vi glæder os til at se jer
Odense Kommune,Fyns Musiklærerforening og Bjarne List Nissen

PS. Lyt evt til Bjarnes musik på www.bjarnelistnissen.blogspot.com

Arrangementet er levendegjort med støtte fra Odense Kommune

Detaljer

Dato:
1. november 2017
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Pris:
Gratis

Sted

Flakhaven, Odense
Odense C, Danmark + Google Maps