Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stor spil dansk fællessang for børn 31 okt kl 10 på Torvet

31. oktober 2017 kl 10:00 - 11:00

Gratis

Nyborg Kommune , Dansk Sang og Bjarne List Nissen vil gerne invitere jer alle til at komme og fejre Spil Dansk på Torvet tirsdag d 31. okt kl 10.00

Det var et brag af en koncert sidste år. Igen i år har vi kommer topprofessionelle musikere fra bl.a DRs Big Band og Bjarne List Nissen til at lave ca 50 minutters koncert fuld af fællessang og bevægelse, så I kan holde varmen. Der vil være masser af dans. Disco, hiphop og afrikansk. Gode ideer til den daglige bevægelse på skolen.

Vi synger Hør den lille stær, Under stjernerne på himlen, Flower power tøj. Derudover Så’n er det, Nu vågner Savannen som I måske kender Skolernes Sangdag. Og selvfølgelig også en masse svedig hiphop. Musikerne trykker den af sammen med børnene. Man kan møde op og danse og lege med eller øve sig til fingerspidserne hjemmefra. Det bestemmer man selv. Kom med en klasse, en årgang eller en hel skole.

Skriv en mail til musikerbjarne@gmail.com Skriv gerne hvor mange I kommer, hvilken skole I kommer fra og klassetrin. Så sender vi tekster til sangene og links så I kan høre dem I ikke kender. Man kan også få videoer med dansetrin 🙂 Tag gerne din årgang, dine børn, kollegaer, og venner med til dansk musiks festdag. Del gerne begivenheden med andre. Det er et åbent og gratis arrangement. En flot morgensamling for alle børn i Nyborg og omengn. Vi håber på at slå rekord i år og samle mindst 1250 børn. Så hjælp og del gerne nyheden med alle I kender.

Vi glæder os til at se jer
Nyborg Kommune og Bjarne List Nissen

PS. Lyt evt til Bjarnes musik på www.bjarnelistnissen.blogspot.com

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Nyborg Kommune

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Nyborg Kommune

Sted

Torvet Nyborg
Torvet
Nyborg, 5800 Danmark
+ Google Maps