Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk: Messing efter lukketid med Randers Politiorkester

31. oktober 2019 kl 19:00 - 20:00

Gratis

To af byens store messingorkestre spiller aftenkoncert på Randers Bibliotek i anledning af Spil Dansk-ugen. Torsdag gælder det byens politiorkester.

Randers Politiorkester er et traditionelt harmoniorkester, og repertoiret spænder lige fra velklingende marchmusik til festlig tyrolermusik, swingmusik samt nutidens popmusik. Der er noget for enhver smag og til enhver anledning, hvilket orkesteret giver prøver på denne aften i udlånet på Hovedbiblioteket i Stemannsgade.

Med bl.a. flere plejehjemskoncerter, foyerkoncert på Værket, byfester, egen julekoncert samt deltagelse i byens aktiviteter bidrager vi ikke kun med god musik og højt humør, men vi er også med til at knytte bånd mellem politiet og befolkningen – et hverv som orkestret sætter en stor ære i. Orkestret har eksisteret siden 1939, og består i dag af 35 medlemmer – både politiansatte og civile. Det ledes af Christian Wallmann-Høeg, der selv er musiker i Prinsens Musikkorps. Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Randers Bibliotek
Stemannsgade 2
Randers C, 8900 Danmark
+ Google Maps
Phone
87106800
Se Sted hjemmeside