Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk Koncert med Moussa Diallo Trio

3. november 2018 kl 15:00 - 16:00

Gratis

Familiekoncert med Moussa Diallo Trio

Som led i Spil Dansk-ugen og Move for life afholdes der familiekoncert med Moussa Diallo Trio på KulturHotellet i Rønde.

Arrangementet er gratis!

 

Historien om Moussa Diallo

Man får helt lyst til at danse blot ved tanken om Moussas eventyr og sange. Glæd dig til sangen om den lille mariehøne Kimi Komo, som Moussas bedstemor fortalte ham en dag, han ikke havde lyst til at gå i skole.

Moussa synger også om Yolo og den forfængelige prinsesse. Sangen om hanen og firbenet handler om venskab og der er en sang om pigen Fanta Cisse. Sangene bygger på de afrikanske eventyr, som Moussa fik fortalt af sin bedstemor, da han var barn i Mali. Det er sjove historier, som du også kan blive lidt klogere af.

Musikerne spiller på spændende afrikanske instrumenter. Der er en kora, som er et strengeinstrument med en smuk lyd i familie med en harpe.

 

Moussa Diallo voksede op i Bamako i Mali, og flyttede til Danmark i 70’erne, hvor han lige siden har markeret sig som en af landets mest aktive bassister indenfor genrerne pop, rock og funk.

Senere begyndte han at komponere egen musik og optræde i en lang række andre sammenhænge, bl.a. med populære koncerter for børn.

I 1980’erne og 1990’erne blev Moussa Diallo kendt som den yderst svingende og musikalsk indlevende rytmiske ankermand i selskab med førende danske kvindelige sangskrivere: Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Hanne Boel og Caroline Henderson, Annisette Koppel, I studiet såvel som på turné.

Diallo har udgivet flere soloalbums. See mere på www.moussadiallo.com.

Hans album “Chiwara” udgivet i 2002 vandt prisen Danish World Awards 2003 som “årets album”. Han modtog Ken Gudman Prisen 2006 ved et stort show i Amager Bio.

Detaljer

Dato:
3. november 2018
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kulturhotellet, Rønde
Telefon
87535678
E-mail
reve@syddjurs.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KulturHotellet i Rønde
Hovedgaden 10
Rønde, 8410
+ Google Maps
Telefon
87535678
Se Sted hjemmeside