Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk i Felix

1. november 2018 kl 19:00 - 22:00

kr.100

For 13. gang:

SPIL-DANSK-koncert i ”Domus Felix” i Lejre!

En aften med forrygende akustisk guitarmusik og

dansk visesang i særklasse med  Bente Kure og trioen

Tom Frederiksen, Finn Olafsson og Torsten Olafsson

 

Og igen i år både spisning kl. 18 og  fællessang!

Og igen i år velvilligt støttet af DMF-Roskilde!

 

Traditionen tro er det sangeren og sangskriveren Bente Kure, der står for tilrettelæggelsen af årets SpilDanskAften med fællessang og koncert i det hyggelige Domus Felix i Lejre. Hun kræver efterhånden ikke nærmere præsentation, men du kan være sikker på, at når du går hjem efter en koncert med hende og hendes mange vedkommende sange, vil du ha’ oplevet et sjældent, intenst nærvær samt både være eftertænksom og glad. Og velbesunget!

 

I år har Bente valgt at gentage sidste års succes og som gæster inviteret tre erfarne, scenevante og virkelig underholdende musikere og sangskrivere, som både markerer sig sammen med deres fortolkninger af Tony Vejslev og Frank Jægers bedste sange – og også hver for sig. Det er intet mindre end trioen Tom Frederiksen, Finn Olafsson og Torsten Olafsson. Førstnævnte en habil sangskriver som Bente, og de to sidstnævnte nærmest legendariske for deres fantastiske, akkustiske guitar og bas-spil. Deres tætte samarbejde begyndte i 2006 med Tom Frederiksens første soloalbum ”Synger/sangskriver”.  CDen var nomineret til en DMA i 2008 som “Årets Bedste Danske Visealbum”. Siden er det blevet til en masse koncerter og yderligere to CD’er for trioen.

 

Og selvfølgelig vil de fire musikere diske op med endnu flere sider af deres store talenter, så var du én af de mange, der var til koncert sidste år ved samme tid, kan du roligt dukke op igen til Spil Dansk-koncert i det hyggelige Domus Felix. Vælg denne aften husaltret fra og opsøg den varme oplevelse, som kun levende musik kan give – det sker nu og hér og er altid unikt.

 

I lighed med sidste år, kan man også helt slippe for køkkentjansen hjemme denne aften, for kl. 18 serveres der godt, gedigent dansk luksus-smørrebrød til dem, der har tilmeldt sig på forhånd til Marianne Witzel på mariannewitzel@gmail.com eller tlf. 25391801

 

Til musikken er der intet forsalg, men information gives på tlf. 21650163.

Detaljer

Dato:
1. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Domus Felix
Bygaden 20
Lejre, 4320
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside