Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spencer & Billy Gross live på DiSotto

2. november 2022 kl 19:00 - 21:00

Gratis
Dette arrangement er et ud af 3 Spil Dansk arrangementer RoskildeBeat laver i samarbejde med Roskilde Kommune.
Vi vil gerne vise at Danmark har mange musikere, der kan levere musik i genren blues, country, folk, americana og lignende på et højt internationalt niveau.
Spencer Gross er dansk og fra København på trods af hans amerikansk klingende navn. RoskildeBeat vil gerne vise at vi har mange danske kunstnere, der spiller musik i gernren blues, country, folk, americana eller beslægtet musik på et højt internationalt niveau.
På Disotto spiller Spencer Gross sammen med sin far, der er født i USA (derfra det amerikansk klingende navn).
Spencer Gross blev født i København i 1989 og har spillet guitar og sunget fra en tidlig alder. Han er en yderst alsidig guitarist og vendte tilbage til Danmark i 2010 efter at have spillet i to år med et swing jazz orkester i Paris. Spencer har studeret på Københavns Rytmiske Musikkonservatorium og brugt tid på at fordybe sig i komposition og videreudvikling af sit guitarspil.
Hans far Billy “Chaoeau” Gross (mundharpe og vokal) er født i Cleveland, Ohio. Lige før rock’n’roll eksplosionen, voksede Billy op med en blanding af jazz, country og RnB, hvilket var musikken man hørte i radioen på det tidspunkt. Og med hans forældres optagelser af blues og aktuelle sange, har Billy haft en meget blandet musik indflydelse.
Far og søn har spillet sammen siden 2005 og med deres pulserende rytmer, spændende soli og stramme vokalharmonier, kommer de frem med en lyd der giver lytteren en unik og autentisk oplevelse.

Detaljer

Dato:
2. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Restaurant DiSotto
Helligkorsvej 12
Roskilde, 4000
+ Google Maps