Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Noahs Ark

1. november 2019 kl 20:00 - 22:00

Gratis

Tante Olgas bidrag til Spil Dansk ugen i Randers er Noahs Ark, der havde sin start i slut 60’erne. Da de startede var deres koncerter som én lang jamsession med sange der sagtens kunne varer 20-25 minutter. Helt i tidens ånd. Det randrusianske rockorkester blev også meget eftertragtet for denne evne til improvisation, og det blev betragtet som provinsens bedste og måske største navn. På trods af den kæmpe success valgte bandet (stiftede familie, fik fast arbejde osv.) at stoppe indtil de i slutningen af 90’erne fandt sammen igen.

I dag spiller orkesteret et udvalg af sange fra de sidste fem årtier. Repertoiret er primært kopinumre, men vel at mærke kopier, som har fået orkestrets personlige udtryk. Det er numre, som langt fra alle og enhver spiller, og der er sange, som vil overraske publikum – fuldstændig som i de gode, gamle dage. Ja, og så er det yderst velspillet – velklingende med Torben Fausø (keyboards) og Bent Sørensen (bas) til at supplere Leif Bressum som forsanger, og ofte med firstemmigt kor. John Halskov sørger for guitararbejdet samt deltager også i den flerstemmige sang, Jens Oluf Andersen håndterer trommerne. 

 

”-Vi spiller enkelte sange, som vi også gjorde i 70’erne, men vi lyder bestemt ikke som dengang,” siger musikerne i Noahs Ark. ”Det siger vi af hensyn til publikum, som ikke skal tro, at det er en ren genopstandelse. Vi vil bare gerne give det nye publikum en god musikalsk oplevelse ved at øse al vores erfaring ind i sangene og forsøge at gøre hvert enkelt nummer unikt. Og det har vi det bare helt fantastisk med. It’s only Rock ‘n Roll og vi elsker det.”

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tante Olga
Phone
86411970
Email
info@tanteolga.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Tante olga
Søndergade 6
Randers C., 8900
+ Google Maps
Phone
86411970
Se Sted hjemmeside