Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MEZZOFORTE (IS)

31. oktober 2018 kl 20:00 - 22:00

kr.300

Det er med stor glæde, at vi endenu engang kan præsentere den  islandske supergruppe Mezzoforte, som turnerer i Danmark i efteråret 2018. Eneste koncert på Fyn bliver i Tobaksgaarden.

Mezzoforte viste verden, hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skulle lyde – og det har de gjort lige siden slutningen af 70erne- Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer.

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983 og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Islændingene leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer. Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag – bare live – tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

 

LINE UP:

Eythor Gunnarsson, keys
Fridrik Karlsson, git
Jóhann Asmundsson, b
Gulli Briem, dr
Jonas Wall, sax
Birgit Kjuus, tp

Detaljer

Dato:
31. oktober 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.300
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Tobaksgaarden
Telefon
64712031
E-mail
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Assens Kommune

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgådern 7
Assens, 5610 Danmark
+ Google Maps
Telefon
64712031
Se Sted hjemmeside