Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

M.C. Hansen

29. oktober 2019 kl 13:00 - 15:00

Gratis

Under temaet “Musik og Sundhed” vil Richter til dette arrangement lægge hus til en beroligende intimkoncert for en udvalgt patientgruppe, hvor musikken kan bidrage til lindring i et sygeforløb. Arrangementet tager udgangspunkt i musikkens sundhedsfremmende muligheder, og varetages af den professionelle sanger og sangskriver M.C. Hansen, der vil spille, fortælle og underholde.

Det er de gode historier med finurlige detaljer og øje for det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende singer-songwriter og historiefortæller M.C. Hansen går på scenen. Den 25. maj 2019 udkom hans første dansksprogede album, Alter ego//Ego alter, et moderne visealbum.

M.C. Hansen har vundet flere priser – blandt andet blev han Årets Sangskriver ved Danish Music Awards Folk 2017, Årets musikalske iværksætter 2018 og komponistforeningen DPA tildelte ham i 2018 deres Påskønnelseslegat. Når han går på scenen med sin guitar og sin faste makker Jacob Chano på harmonium og klaver, er nøgleorde nærvær, historiefortælling og gode melodier.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2019
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Richter
Telefon
23 39 86 14
E-mail
info@richter-gladsaxe.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Richter
Søborg, Gladsaxe Danmark + Google Maps