Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lydmor

25. oktober 2019 kl 21:00 - 23:00

kr.205

 

Det kan være svært at indkapsle den danske sangerinde og producer Lydmor.

Hun dukker op glimtvis. Som den ene halvdel af det frembrusende projekt “lydmor og Bon Homme. Som annonceret gæstestjerne på den kommende Sort Sol plade. Som frygtløs solist. Som kreativ komponist.

Når hun ikke turnerer verden rundt på spillesteder festivaler og med hendes utallige samarbejder, er hun desuden kendt som ophavskvinden bag konceptet “Trust Tour” hvor hun i perioder spiller koncert i hendes fans hjem. Lydmor er også offenliggjort som komponist til den alternative fantasy-serie Equinox Noir.

Lydmor musikalske univers er et detaljerigt univers af følelser og indtryk som det er svært ikke at fortabe sig i. Ledet af den klare stemme som har henledt anmelderes tanker på Bjørk såvel som Kate Bush, finder Jenny Rossander dog altid hendes egen platform. I spændingsfeltet imellem skrøbeligt og stærkt. Kaos og Orden. Mørke og Lys. På scenen virker hun som en ukontrolleret orkan af energi som hvirvler rundt, ikke bare på scenen, men for det meste i hele det rum hun spiller i.
Lydmor har i en længere periode ikke spillet en eneste koncert med hendes eget soloprojekt, og forsvandt i 2016 også helt fra scenen for at flytte alene til Shanghai og arbejde på hende næste
udgivelse.

Lydmor har spillet Spot Festival, Tyskland alene og med Mew, Roskilde med Sort Sol, samt spillet showcases i London og New York. Hun spiller Musik I Lejet, og drager herefter på tour i
Asien igen.

Detaljer

Dato:
25. oktober 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
kr.205
Begivenhed Kategorier:
,

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Odense Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Musikhuset Posten
Odense, Odense Danmark + Google Maps