Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lokal aften- smag og lyd fra Silkeborg Syd

1. november 2018 kl 18:00 - 21:00

kr.195

Den sydlige del af Silkeborg Kommune rummer nogle af områdets bedste fødevareproducenter. Fra kød og fjerkræ over grøntsager til bryghus og mejeri. Dem vil vi gerne præsentere på Toftebjerg – så Them Bibliotek & Medborgerhus byder denne aften på en lækker 3 retters menu, hvor alle råvarer kommer fra lokalområdet. Maden bliver ledsaget af musik fra 3 lokale sangskrivere, der også byder på smagsprøver – men fra deres egne musik værksteder:
Witters Syndrom (Them): Mads og Troels Witter er på trapperne med deres første album. De leverer intense, dansksprogede sange med rødder i både den danske sangskrivertradition og den progressive del af rocken.
Thomas Borghus (Salten): Sanger og kunstmaler Thomas Borghus har udgivet soloalbummet “Uden Hænder”. Hans sange er rørende og nærværende og fyldt med eftertanke og håb. På Toftebjerg præsenterer han både sange fra albummet og nye værker.
 Lisa Desiree (Them): Lisa Desiree er musikpædagog og en kendt stemme fra en lang række pladeindspilninger. Hun skriver også sine egne sange, som hun giver eksempler på med en stærk og personlig vokal som det bærende element.

Billetten inkluderer en 3 retters menu samt livemusik. Pris: 195 kr. – og billetten kan købes på www.billetten.dk . Af hensyn til madlavning skal billetten købes på forhånd .

Arrangementet er i samarbejde med Silkeborg Bibliotek samt caféen på Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus.

Detaljer

Dato:
1. november 2018
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
kr.195
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Silkeborg Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Them Bibliotek og Medborgerhus
Røllikevej 3
Them, 8653
+ Google Maps
Phone
87221980
Se Sted hjemmeside