Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT OG DANSEAFTEN MED DANSKE OG KURDISKE MUSIKERE

4. november 2017 kl 20:00 - 23:00

kr.100

LYT til musik fra to kulturer. DANS med, hvis du har lyst!

Lørdag aften den 4. november bliver en helt speciel aften i Silkeborg. Der er By i Mørke – gadelyset slukkes og magiske ting opstår. Et stort samarbejde mellem DGIs projekt Move For Life og Aarhus2017 får denne aften nogle helt særlige udtryk i Silkeborg og i hele  den Midtjyske region. Heriblandt denne unikke danseaften med danske og kurdiske musikere med et helt specielt tilbud til nye og gamle danskere i alle aldre.

Dilo Doxan
En fantastisk stemme og en stærk musikalsk videreførelse af den stolte kurdiske musikkultur har gjort Dilo Doxan til et af de helt store navne i Europa. Med hjemmebane i Tyskland har han optrådt på mange scener og er også et kendt navn blandt kurdere overalt i Danmark.
Den tyske popstjerne optræder i Kedelhuset sammen med dansk/kurdiske musikere. Med hjælp fra den dansk/kurdiske dansetrup Rojava får publikum i alle aldre lejlighed til at danse med til de smægtende toner.

Trias
Trias er et unikt folkemusikband med sin helt egen lyd. Det opstod i Odense i 2008 i mødet mellem Jonas, Rasmus og Christoffer, der dengang studerede på Folkemusiklinjen på konservatoriet i Odense og Søren der studerede på rytmisk linje. Med udgangspunkt i den traditionelle danske og nordiske musik arbejder Trias hovedsageligt med egne nye kompositioner, men kan også spille en totur fra Vejle så den aldrig har lydt bedre. En dansetrup fra Folkedans Midt sørger for at publikum får lejlighed til at danse en ægte folkedans fra da farfar var ung.
Trias vandt de danske mesterskaber i folkemusik i 2011 og I slutningen af 2012 modtog Trias en Danish Music Award som “Årets Nye Talent”. Trias debut-album, “Trias”, udkom i oktober 2012 og blev nomineret til en Danish Music Award 2013 som årets album.

I september 2016 udkom deres 2. album Efter Horisonten. Trias har spillet koncerter i Belgien, Tyskland, Norge og i Danmark.

Lørdag 4. november kl. 20.00 – dørene åbnes kl 19.30
Stående koncert og dans i Kedelhuset
Billetpris: kr. 100,- inkl. gebyr. / børn under 12: kr. 60,- inkl. gebyr

Detaljer

Dato:
4. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
kr.100

Arrangør

kedelhuset
Phone
89203050
Email
info@kedelhuset.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Silkeborg Kommune

Sted

kedelhuset
Papirfabrikken 72
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Maps
Phone
30533437
Se Sted hjemmeside