Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med duoen Kamp Olesen

29. oktober 2020 kl 19:00 - 20:00

Gratis

Sangskriver-duoen Kamp Olesen, der består af Ulrik Kamp og Karsten Olesen fra Aarhus, synger og skriver egne sange. Stilen er folk-rock/roots. Ulrik synger på engelsk og Karsten på dansk, hvilket giver deres optræden en god variation.

Hvor Karstens tekstunivers er rodfæstet i 60’ernes surrealistiske poesi à la Niels Skousen og CV Jørgensen, er Ulrik Kamps sange håbefulde protesterende sange om verdens mod-sætninger og paradokser. Og med Ulriks varme vokal mærker man inspirationen fra bl.a. Ben Harper og Tracy Chapman.

Kamp Olesen optræder live med en Dylansk opstilling, hvilket vil sige:
Sang, akustiske guitarer, ukulele, mundharpe, stortromme og percussion.

Ulrik om sin musik:
“Jeg skriver og spiller sange om det , jeg finder essentielt i livet – nemlig kærlighed, håb og tro. Udgangspunktet er glæden ved at spille og viljen til forandring gennem indsigt. Det er ikke protestsange i den klassiske politiske forstand”

Karsten om sin musik:
“Musikken er for mig min primære ventil, hvor jeg kan lukke overtrykket ud. Med min musik maler jeg de billeder, jeg ser for mit indre øje. Jeg udtrykker mine lidenskaber samt længsler efter eventyr, spænding og mystik samtidig med, at jeg er samfundsrevser.”

Detaljer

Dato:
29. oktober 2020
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Skt. Lukas Kirke
Telefon
3012 4278
E-mail
sanktlukas.sognaarhus@km.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skt. Lukas Kirke
Sct. Lukas Kirkeplads 1
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps
Telefon
26939187
Se Sted hjemmeside