Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KøkkenKoncert

2. november 2017 kl 19:00 - 22:00

kr.125

 

Køkkenkoncerter – god mad og musikalsk nærvær

Odders sangskriverscenen har i oktoberudgaven hele tre fantastiske navne på programmet, og vi lover der vil blive noget for alle sanserne.

LIBE BØGH har lige udgivet sit andet album “Like fire like fire”. Den danske artpop sangerinde har bl.a. haft vind i sejlene i Tyskland, hvor hun har turneret flittigt gennem flere år. Til Køkkenkoncerten kan hun opleves sammen med den visuelle kunstner Christian Gundtoft. Tegninger, animationer og tekstbidder bliver projekteret op på scenen, hvor Line og hendes live performance bliver “del af værket”. Gennem tegningerne bliver Line’s historier fortalt, og lytteren får en sjælden oplevelse af samhørighed mellem musik og billede

MIKKEL NIELSEN er vokset op på en blanding af Steffen Brandt, Paul Simon og The Beatles. Han har indspillet med blandt andre Johnny Madsen, Lars HUG og Sebastian. Mikkel Nielsen skriver sange på dansk om det store og det små; om hverdagens små mirakler, om forelskelse, ensomhed og sågar døden.

SARA INDRIO Mange kender bedst Sara Indrio fra Lone Scherfigs verdenskendte dogmefilm Italiensk for begyndere i rollen som kokkepigen Giulia. Men Saras liv har altid stået mest i musikkens tegn. Hendes 3. soloalbum Blodrød måne udkom i februar 2017.
Sara Indrio er uddannet i slagtøj fra det Rytmiske musikkonservatorium i København. Live spiller hun både strenge og tangenter – eller hvad der falder hende ind til akkompagnement. Hun er med andre ord sanger/sangskriver, men også musiker med stort ‘M’.
Hendes musik er underspillet og beskedrnt udtryk, men mrf store emner, dem, som vedkommer os på det eksistentielle niveau, som får hjertet til at banke en ekstra gang, som stopper tiden for en stund og indbyder til eftertænksomhed

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.125

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Odder Kommune

Sted

Kulturkøkkenet VitaPark
Vitavej 67
Odder, 8300 Danmark
+ Google Maps