Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Intimkoncert med B-siden på MØRK

1. november 2019 kl 20:00 - 21:00

Gratis

Der er gratis entré. Til gengæld er det lidt trængt med pladsen på MØRK, men der er drønhyggeligt og kaffen er eftersigende den bedste i byen. ☕⭐ Så vi anbefaler du kommer i god tid.
Vi håber du vil starte weekenden med os.
Vi lyttes ved over kaffen.

Kh. B-siden og MØRK

Om B-siden:
B-siden har siden første koncert en sensommerdag i 2016 præsenteret folket for deres originale materiale mere end 60 gange. Det er blevet til supportgigs for blandt andet Katinka, Hjalmer og Poul Krebs samt optrædener på; Himmelstorm Festival, Grenaa Gademusiker Festival (Vinder af Juryprisen 2019), Ild i Gilden, Byparken i Roskilde og Tønder Festival (Official) Campingscene.

Du inviteres indenfor i fire bankende musikhjerter, hvor alle mand skriver tekst og melodi til det der bedst beskrives som dansk folkelig pop. Der bydes op til fællessang i bedste højskolestil når forsanger (Simon Karlshøj) og de tre guitarister (Mikkel Wiesner, Alexander Cortez og Teis Thomsen) der spiller både bas, mandolin og guitar på skift, bringer det folkelige danske sprog tilbage på musikscenen inspireret af den danske sangskat og viderebringer deres synspunkter og refleksioner til nye generationer.

Side 33, d. 22.6.19
”Ligesom Folkeklubben virker B-Siden åbenlyst til at have viljen og fællesskabet – og ikke mindst kærligheden og evnerne til at producere original danskfarvet folk-pop – dybt begravet i deres bankende og ærlige musikhjerter.”

På scenen vil man opleve fire ligeværdige musikere med hver deres forcer der mødes i skøn harmoni og bakker hinanden op som var de det danske landshold til EM 1992. Alle kommer til orde og er medskaber til den folkelige stemning der bredes fra scenen, gennem publikum og hele vejen ned til ølteltet.

Forbindelsen mellem de fire herrer og deres følge er umanerlig vigtig for dem. De ønsker at møde publikum før, under og efter deres optræden. En koncert ses ikke kun som et møde mellem artist og publikum, men også et møde publikummerne imellem. Og det er noget som afspejles til koncert med B-siden.

Som band der ikke er signet, er al frugt egen høst. I juni 2017 udgav B-siden deres debutalbum ”Eventyret Begynder” og nu har drengene udgivet deres andet album ”Kongens Hemmelighed” d. 14.6.19.

Side 33 om B-sidens seneste albumrelease
”Dem er der mange af rundt omkring, men meget sjældent har man oplevet en så gennemført og kreativ en af slagsen.”

Vi lyttes ved på B-siden.

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

MØRK Kafferisteri
Penselstrøget 44
Roskilde, 4000
+ Google Maps