Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HUSH

1. november 2018 kl 20:00 - 22:30

kr.250

Gimle & Hellig Kors Kirke præsenterer: HUSH

Efter en længe udsolgt koncert på Gimle i april, er vi stolte over at kunne offentliggøre endnu en koncert med Hush – denne gang i Hellig Kors Kirke.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris i døren: 250 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)

Koncerten er siddende i Hellig Kors Kirke, Agerskellet 10, 4040 Jyllinge.

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”.

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk og intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo og Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”, og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

Deres dugfriske album ”SAND”, der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et ”uomtvisteligt nødvendigt album”, og Ekstra Bladet skrev bl.a: “Stilfærdigt glødende sange som ’Letting Go of a Dream’, ’Friends Forever’ og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, og ’Sand’ er et troværdigt og indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne. Hush er tilbage i topform.”

Det er, blandt andet, sange fra ”SAND” publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour.

Detaljer

Dato:
1. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
kr.250
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Gimle
Phone
46371982
Email
mail@gimle.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Hellig Kors Kirke
Agerskellet 10
Jyllinge, 4040
+ Google Maps