Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hit med Sangskriveren – MARCUS WINTHER-JOHN

29. oktober 2018 kl 19:00 - 21:00

Gratis

FRI ENTRÉ

I anledning af SPIL DANSK ugen har vi inviteret Marcus Winther-John som er en af Danmarks mest produktive sangskriver. Han har skrevet sange til alle fra Christopher, Mads Langer, Ankerstjerne til Peter Belli og fra Barbara Moleko til Sanne Salomonsen og Sys Bjerre.

Marcus giver han et sjældent indblik i livet som sangsmed og stjernernes fortrolig. Vi får historierne bag de kendte sange og hører dem i intime akustiske udgaver.

Engelskfødte Marcus, brød igennem i 90’erne som sanger i bandet Inside The Whale (kendt for evergreenen ”Hvor er tiden der tager os”) og debuterede som sangskriver til andre med 9 co-writes på Tim Christensens solo debut, ”Secrets On Parade”.

Siden har han skrevet til en ualmindelig lang og varieret række artister herhjemme foruden X-factor vindersange, Melodi Grand Prix, film og tv. Marcus er også aktiv internationalt og har ramt hitlisterne med artister i bl.a. Japan, Tyskland, Spanien, USA, Korea mm.

Foruden sangskrivningen udgav han i 2017 bogen ”Skriv hits & sælg dem” og turneret som bandleder på Peter Bellis afskedsturné.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

STARS
Phone
55342060
Email
stars@stars.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Vordingborg Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
Hit med Sangskriveren

Sted

STARS
Algade 84
Vordingborg, 4760 Danmark
+ Google Maps
Phone
55342060
Se Sted hjemmeside