Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grundtvig i ord og toner

2. november 2017 kl 18:45 - 20:00

Gratis

Grundtvig i ord og toner

Fællessang og fortælling om Grundtvig og hans tid. Grundtvig har om nogen sat sit præg på både kirke, skole og de frie skoler med de velmenende ord om at “oplive og oplyse”. Vi følger ham igennem et langt begivenhedsrigt liv og synger nogle af de sange, som han og hans samtidige har fået med i højskolesangbogen og Dansk Friskolesangbog.

Birgitte Hansen fortæller om sig selv: ” ”Gennem rigtig mange år har jeg siddet ved klaveret og formidlet højskolesangen i ord og toner. Min baggrund er den, at jeg har været højskolelærer på Grundtvigs Højskole, Gerlev Idrætshøjskole og Ryslinge Højskole og  var i femten år forstander for Skælskør Folkehøjskole, hvor jeg etablerede en stærk sangtradition med bl.a. korkurser i tæt samarbejde med komponist Michael Bojesen”.

Syng med

På Skovlund Friskole synger vi hver dag til morgensamling, til fællesarrangementer fordi vi oplever samhørighed, når vi synger sammen, og fordi sangene formidler historie, kultur, kristendom, livsoplysning m.v. Kom og syng med os til Birgitte Hansens toner og fortælling, når vi inviterer til ÅBEN SKOLE og SPIL DANSK.
På gensyn i gymnastiksalen 🙂
Gratis adgang.

 

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
18:45 - 20:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Skovlund Friskole
Phone
88437043
Email
skoleleder@skovlundfriskole.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

Skovlund Friskole
Svinget 5, Skovlund
Ansager, 6823 Danmark
+ Google Maps
Phone
88437043
Se Sted hjemmeside