Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GAKKEDE SANGE FRA ROSKILDE

29. oktober 2019 kl 10:00 - 11:00

kr.25

Musikkollektivet Tikke Takke afholder i løbet af efteråret workshops i sangskrivning og historiefortælling med børnehuse i Roskilde sammen med Roskilde Kulturskole. Børnene, der selv er med til at skrive sangene, gæsteoptræder med Tikke Takke orkesteret, når de spiller koncert for børnehuse fra hele Roskilde. Koncerten er en del af Spil Dansk ugen og er støttet af KODA.

Tikke Takke er et samarbejde mellem musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens. Andreas og Hans har en fest, når de digter sange og fortællinger med hundredevis af børn. Tikke Takke udgav i 2018 nodehæftet og albummet ‘Gakkede sange fra verdenshavet’ – sange skrevet i dialog med Amager børn.

Nu er turen kommet til Roskildes børn – og der bliver digtet om venskaber, hverdag og de mærkelige voksne sammen med de to kunstnere i løbet af ugerne op til dagens koncert.

Bandet er et hold bestående af de sejeste professionelle musikere inden for jazz, world og pop.

Lyt til Krabben Ken her.

Andreas Ugorskij: guitar og vokal, Hans Laurens: vokal, Nana Schwartzlose: vokal, Ole Reimer: trompet, Hans Find Møller: bas, Morten Ærø: Trommer

Detaljer

Dato:
29. oktober 2019
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Pris:
kr.25
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gimle
Phone
46371982
Email
mail@gimle.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Roskilde Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Gimle, Roskilde
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps