Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folk 4 Folk’s Sake – Ærø Folkemusikforening præsenterer: Anders Andersen & Grønt Lys

4. november 2018 kl 15:00 - 17:30

Folk 4 Folk’s Sake – Ærø Folkemusikforening præsenterer:

Anders Andersen & Grønt Lys

Søndag d. 4. november Kl. 15:00

SAMKA, Marstal Havn

Dørene åbner kl. 14:30

Entré 80/100 kr.

 

 

Anders Andersen & Grønt Lys

 

 

Pludselig pibler en frisk kilde op af jorden i Svendborg, hvor den musikalske udgave af Bonderøven – Anders Andersen har fundet en original vinkel på dansk sangskrivning. Med udspring i folk/roots genren flyder musikken let og ubesværet ud i det store hav af pop- og rockmusik, hvor spilleglæden slår benene væk under publikum. Grønt Lys er sprunget i på dybt vand, og med titler som Skibet går ned, Havet er fuld af fisk og Som en sten smidt i vandet er der lagt op til en rejse på oceanerne.

 

Bandets sangskriver og frontfigur Anders Andersen startede som klassisk basunist, og var også en tur omkring jazzen, før han som en fisk i vandet fandt sig til rette i folk- og singer/songwriter stilen. De nære og vedkommende tekster, som bemærkelsesværdigt tit handler om havet, giver stof til eftertanke og får flot modspil i melodier og det pågående musikalske drive som bandet har med fra folkemusikken. Det er netop dette unikke drive, som Anders gerne vil tilføre popmusikken, og derfor har han samlet musikerne til Grønt Lys blandt sine folkemusikkolleger.

Grønt Lys startede som stadsensemble i Svendborg – en ordning der satte fokus på den spirerende og levedygtige musikalske undergrund i byen, og nu er spillemændene klar med debutalbummet ”Grønt Lys” som har fået mange roser med på vejen – Rootzone: “Tonerne og arrangementerne er internationale, men ordene er pæredanske, og de historier, der fortælles, er gode og stemningsmættede.” Senest har Grønt Lys været på Ø-hop Tour med koncerter på Langeland, Ærø, Skarø og Strynø – støttet af komponistforeningen DJBFA.

 

Anders Andersen vil med sine sange gerne vise en vej der forener to traditioner og som bandnavnet antyder give Grønt Lys til fuldstændig at udforske grænselandet mellem pop og folk.

Detaljer

Dato:
4. november 2018
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Folk 4 Folks Sake
Telefon
41158585
E-mail
folk4folkssake@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

MS Samka
Marstal Havn
Marstal, 5960
+ Google Maps
Telefon
62532331
Se Sted hjemmeside