Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællessang og Fællesspisning

30. oktober 2017 kl 17:30 - 5. november 2017 kl 20:00

Inden fællesspisningen går i gang i ODEON Social, vil der være lidt fællessang.

Forestil dig et sted, som gør op med alt du kender i forvejen til en café. ODEON Social er stedet, hvor du kan komme for at være, spise og opleve hele året rundt. Råvarerne er groet på Fyn, tilberedt af vores dygtige kokke og tilbydes, når du har mest brug for det.

Måltidet skal være godt og lidt bedre, end man ville kunne lave det hjemme – men det skal ikke være for fint. Det skal være frit og varieret, og tage hensyn til miljøet. Råvarerne skal fortrinsvis være dyrket lokalt, og fisk vil være hovedingrediens minimum to dage om ugen. Der er både vegetardag, køddage, fiskedag og søndag er selvfølgelig til junk. Der vil altid blive serveret: et fad med grønsager, salat, brød – lidt dyppelse og så selvfølgelig hovedelementet.

Hos os dukker man op før kl. 18.00, hvis man gerne vil være med til vores daglige fællesspisning! Hvor tidligt skal du så komme? Jo ser I, vi spiser kl. 18.00, så I skal være her før. Hvor tidligt I har lyst til at komme er op til jer – I skal bare dukke op! Vi tager ikke bordreservationer på mindre end 8 personer, da vi spiser ved bord af 8.

Vi ses i ODEON Social!

Læs mere her http://www.odeonodense.dk/cafeos

Detaljer

Start:
30. oktober 2017 kl 17:30
Slut:
5. november 2017 kl 20:00

Arrangør

ODEON
Telefon
66 14 78 00
E-mail
odeon@odeonodense.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

ODEON Social
ODEONs Kvarter 1
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps
Telefon
66147800
Se Sted hjemmeside