Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårskoncert med Hornslet Kirkes Voksenkor

3. november 2022 kl 19:00 - 20:00

Gratis

Fordi de er ved at sprænge af lyst! Derfor synger Hornslet Kirkes Voksenkor en efterårskoncert den 3. november. Så koret har knoklet for at få et repertoire op at stå i en efterårssæson, der også har budt på kortur og PULS-gudstjenester.

Det er en god blanding af korets favoritter og sange der er i pipelinen i efteråret, som er blevet støvet af og selvfølgelig også efterårssange. Der er også et par fællessange fra højskolesangbogen og salmebogen.

I omegnen af 30 mænd og kvinder er medlemmer af koret. Et kor der spænder vidt. Det gælder såvel aldersmæssigt som repertoiremæssigt. Afvekslingen og rummeligheden gør korlederen stolt af koret. ”Det giver en spændstighed og en god ånd i koret”, udtaler Thomas Lennert, der er organist og korleder ved Hornslet kirke. Han står også bag mange af korets sange og arrangementer af sangene, som målrettes koret.

Hornslet Kirkes Voksenkor medvirker til særlige gudstjenester, nogen til PULS-gudstjenester og altså også deciderede korkoncerter.

Koret mødes hver torsdag aften og øver fra 19.15 til 21.45 i Hornslet Kirkes Sognegård. Hver anden torsdag synges en sang, der kaldes ”Kage-sangen” og hver anden torsdag synges ”Pause-uden-kage-klage-sangen”. Hver gang er der dog kaffe, te og snak i pauserne. Om nogen af disse sange kommer med i programmet, er endnu ikke afgjort.

Der er gratis adgang til koncerten.

Vel mødt til en hyggelig aften med sang og fællessang.

Detaljer

Dato:
3. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Hornslet Kirke
Telefon
86994030
E-mail
hornslet.sogn@km.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Syddjurs Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Hornslet Kirkes Sognegård
Rodskovvej 4
Hornslet, 8543
+ Google Maps
Telefon
86994030
Se Sted hjemmeside