Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Du hørte dem først her – Koncert på Huset

1. november 2018 kl 20:00 - 22:30

Gratis

Du hørte dem først her 2018: TING er udvalgt som vinderband. Udover den professionelle anmeldelsen af Anders Houmøller fra i Spil Dansk Pakken vinder TING at spille en koncert på Huset torsdag den 1. november fra kl. 20, samt et DMF (Dansk Musiker Forbund) kursus og et gavekort på 3000 kr. til 4Sound

Anden pladsen, som gik til duoen PAILET spiller som opvarmning for vinderen TING 1. november.

Første plads: TING

 

Rock-pop-orkestret TING blev stiftet i 2013 på Vardeegnens Efterskole og har siden da delt drømmen om at leve af musikken. Trods de lange distancer, som har splittet bandet siden efterskolen, har efterskoledrengene holdt ved musikken og bosat sig i Esbjerg.

 

Idealismen i TING’s musik kommer tydeligt til udtryk i kvartettens eksperimenterende, men samtidigt catchy sangskrivning. Formålet er at gøre op med musikalsk overfladiskhed på mainstream-scenen. Dette er også tydeligt i teksterne, som formidler følelserne, som drengene oplever i deres hverdag. Musikken er inspireret af en bred vifte af kunstnere såsom Minds of 99, Red Hot Chili Peppers og Dizzy Mizz Lizzy. Udover TING’s rockede lyd, husker man gruppen på forsangerens Jakobs akkompagnement på cello, som giver musikken endnu mere følelsesmæssig dybde. TING spillede sidste år blandt andet på Bork Havn Musikfestival og Made in Esbjerg.

 

Efter en lang periode med sangskrivning, indspilning og optagelse af musikvideo, er TING aktuel EP-udgivelsen ’Youth’ og er klar til at give en liveoplevelse udover det sædvanlige.

 

Bandet består af Simon Bendt Sørensen (Bas), Simon Madsen (Guitar), Rasmus Jebril (Trommer), Jakob Toft (Sang/Cello) og Rasmus Nørby (Keyboard)

 

Facebook: www.facebook.com/tingbandofficial/

TING – Chameleon (Musikvideo): www.youtube.com/watch?v=bcPMbiv-9Iw

Musik: https://ting.lnk.to/Youth

Anden pladsen: Pailet

 

Vi er to drenge fra Esbjerg, som danner gruppen PALIET. Vi er en Singer/Songwriter duo, som består af Tobias på guitaren og Emil på vokalen. Vores sange blive hovedsaligt skrevet i en meget klassisk singer/songwriter stil, som er med til at udlede sange, som ikke er særlig kompliceret, men ofte har meget at sige.

 

Ligesom så mange andre, kan vi godt lide at integrere meget af det vi selv lytter til i vores egen musik. Her er vi blandt andet inspireret af bredt spektrum af kunstnere, lige fra David Bowie, Lou Reed, King Krule, Harry Styles, Mac Demarco, Pink Floyd til Katinka, Carl Emil Petersen og Kris Herman.

 

Vi mødte hinanden, da vi startede på HTX i Esbjerg sammen, og fandt hurtigt ud af, at vi begge kunne lide at spille musik. Det startede i det små, af hvad der først og fremmest skulle have været optagelse til covers og andet, til at blive til flere øvere og eventuelle koncerter. Det var da vi startede med at spille koncerter sammen, at vi tænkte egentligt at lave en gruppe, så vi også ville være anset som en. Dette samarbejde har nu ført til at vi har delt egne sange, og også skrevet sammen. Vi er derfor igang med at skrive materiale til en første udgivelse i navnet PALIET.

 

SoMe:

Facebook: https://www.facebook.com/PalietBand/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgi5gKauCMJpNWO3zn-ZIlQ

 

Detaljer

Dato:
1. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Esbjerg Kulturskole
Telefon
76166500
E-mail
Kulturskolen@esbjergkommune.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

HUSET ESBJERG
Finsensgade 1
Esbjerg, 6700
+ Google Maps
Telefon
Tlf. 7517 4300 / 2154 1053
Se Sted hjemmeside