Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carpark North – artist talk

26. oktober 2018 kl 19:30 - 20:00

kr.50

Turbinen præsenterer et intimt liveinterview med et af Danmarks største rockbands forud for deres koncert. Kom med til Artist Talk med Carpark North og mød menneskene bag musikken.

Sidste år sendte Carpark North deres femte studiealbum, ‘Hope’, på gaden. Titelnummeret ‘Håb’ er bandets første udspil på modersmålet, og sangen – ja hele albummet – er opstået i kølvandet på forsanger Lau Højens personlige tragedie. I 2016 mistede han sin mor til kræften, og singlen ‘Håb’ blotter Lau Højens inderste tanker om at elske og miste.

‘Det er vores første danske sang og jeg er lykkelig for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op, og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på samme tid,’ sagde forsangeren selv om udgivelsen af singlen.

Forud for aftenens koncert i Turbinen kan du møde ham og resten af Carpark North, i et intimt liveinterview i øjenhøjde i vores stemningsfulde lounge. Musikjournalist Michael Gonzalez interviewer bandet for åben mikrofon for blot 45 deltagere. En unik mulighed for at komme tættere på et af landets største rockbands.

45 billetter udbydes til Artist Talk med Carpark North. Billetprisen er en flad 50’er, og så følger der en drink med i prisen.
Billetkøb forudsætter billet til aftenens koncert med Carpark North.

Detaljer

Dato:
26. oktober 2018
Tidspunkt:
19:30 - 20:00
Pris:
kr.50
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Turbinen
Phone
89135110
Email
jh@vaerket.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Randers Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

Turbinen
Svend Dalsgaards Plads, 1
Randers C., 8900 Danmark
+ Google Maps
Phone
20137514
Se Sted hjemmeside