Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bibliotekskoncert med Paderup Gymnasium

27. oktober 2020 kl 16:00 - 17:00

Hvis du er til dansk rytmisk musik og har mod på også at høre det i nye udgaver, har de musikglade elever fra Paderup Gymnasium et godt tilbud til dig! I anledning af Spil Dansk-ugen optræder de nemlig med et program bestående af danske numre i mere eller mindre genkendelige forklædninger.

De dygtige musikelever fra Paderup har efterhånden tradition for at give prøver på deres spil i uge 44 – en tradition, som vi på biblioteket er rigtig glade for. Mød op i udlånet på Hovedbiblioteket og få en god musikalsk stund! Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.

Detaljer

Dato:
27. oktober 2020
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Randers Bibliotek
Stemannsgade 2
Randers C, 8900 Danmark
+ Google Maps
Telefon
87106800
Se Sted hjemmeside