Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bersærk: “Sol”-albumkoncert

27. oktober 2020 kl 18:00 - 19:00

kr.265

De hedenske heavyrockere Bersærk er gået fra sejr til sejr siden starten på deres togt i 2012. Bandet har vundet det danske metal- og rock-publikum med deres unikke tung-rock, og live er bandet en uovertruffen enhed, der trækker fulde huse.

Bersærk er nu klar med deres tredje album betitlet ‘SOL’ – en episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald, for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange udspiller sig som altid i Bersærks mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

’SOL’ er et ambitiøst værk, der indeholder større kontraster end tidligere udgivelser og udvider deres musikalske og lyriske ambitioner, men det er stadig en Bersærk-plade i al sin ligefremme og energiske jordbundethed. Denne udgivelse, har Bersærk valgt at fejre med en koncert på Bremen Teater, hvor det fulde album spilles fra start til slut. Dette er en unik og enestående mulighed, for at høre og opleve ’SOL’ i intime rammer, og for at møde et Bersærk der står stærkere end nogensinde. Det visuelle, lyriske og musikalske budskab vil blive forenet, og publikum vil møde ind til en albumoplevelse, ud over det sædvanlige.

Detaljer

Dato:
27. oktober 2020
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
Pris:
kr.265
Begivenhed Kategori:

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
Kbh. K, 1602
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside