Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

B-Joe & Band

1. november 2021 kl 19:30 - 20:30

Gratis

Gratis koncert!
Den danske sanger/sangskriver B-Joe gæster Grønnegades Kaserne Kulturcenter – i forbindelse med åbningen af Spil Dansk Ugen i Næstved – med en samling helt nye sange på dansk.

B-Joe er nok mest kendt i den brede offentlighed for sit mangeårige samarbejde med Michael Hardinger og de andre gamle “Shubber” i Hardinger Band, hvor han fremstår som den karismatiske, langhårede leadguitarist og sanger, der knokler rundt på scenen, tænder ild i guitaren og spiller med tænderne, mens han får publikum helt op at køre med sine hæsblæsende rockversioner af klassikere som Vuffelivov.

B-Joe har dog også en solokarriere kørende i de perioder, hvor Hardinger Band ikke turnerer, og det er gennem årene blevet til hele 7 engelsksprogede soloalbums, som har fået masser af airplay på de landsdækkende radiokanaler og afstedkommet lange turneer i både ind- og udland.

I øjeblikket er B-Joe og bandet i studiet for at indspille en ny plade med 10 helt nye, stærke sange – denne gang på dansk – og det er de numre, som kan opleves ved en snigpremiere i Næstved d. 1. november.

Med sig har han et stjernehold af kendte og rutinerede musikere fra den danske rockscene, så der er lagt op til et brag af en koncert:

Flemming Olsen på trommer

Knut Henriksen på bas

MC Hansen på guitar

Og B-Joe selv på vokal og leadguitar

Stilen er blevet sammenlignet med både CV Jørgensen og Bjørn Afzelius, men er samtidig umiskendeligt B-Joe’s egen. Tekster med både dybde og bid, som ikke er bange for at være hverken følsomme, bidske, kærlige og … ind imellem sågar politiske – tilsat iørefaldende melodier, som der både kan synges med på og rockes godt ud til.


Varighed: 1 time
Obs: du skal indløse en gratis billet!

Detaljer

Dato:
1. november 2021
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Pris:
Gratis

Arrangør

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Telefon
55883940
E-mail
kulturcenteret@naestved.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon
55883940
Se Sted hjemmeside