Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aske Skat & His Psychedelic Country Band + The Sonic Dawn at Valby Kulturhus

6. november 2021 kl 21:00 - 23:00

kr.120

Kom til syregrøn aften i Valby, når ALICE inviterer til en aften i Valby Kulturhus med Aske Skat & His Psychedelic Country Band og The Sonic Dawn. Der er lagt op til en aften, hvor både country, folk og rock favnes af et gennemgående psykedelisk univers.

OBS: Koncerten finder sted i Valby Kulturhus.

ASKE SKAT & HIS PSYCHEDELIC COUNTRY BAND spiller en blanding af folk, country, rock og western med en dør åbnet ind til et syret og psykedelisk univers. Teksterne drejer rundt om det enkle liv og ønsket om fred på landet, Men kommer derigennem også rundt om storbyens fristelser og personers ulykkelige skæbne. Debutpladen “Riding Silver Mind” er blevet taget rigtig fint imod og har både været spiller i radio, samt fundet vejen ind i DR2 programmet “Live og Vinyl” med Carsten Holm.

THE SONIC DAWN er et lysende navn i den psykedeliske undergrund. Syrerock fra den høje hylde, med fokus på gode sange og berusende melodier. Bandet er kendt langt ud over landets grænser for sit stærke samspil, der kan lyde som en hel hær, snarere end en trio. Emil Bureau vrider de multifarvede soloer ud af sin guitar, som skyldte den ham penge, og med Niels ‘Bird’ Fuglede (bas) og Jonas Waaben (trommer), har The Sonic Dawn hypnotiseret publikummer ved hundredevis af shows over hele Europa. De har delt scene med navne som Graveyard, Kadavar og danske Uffe Lorenzen. Nu venter en turné i Danmark, Sverige og Norge i 2021-2022.

Detaljer

Dato:
6. november 2021
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
kr.120
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

ALICE
Email
pr@alicecph.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Københavns Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

valby kulturhus
Valgårdsvej 4
Valby, 2500
+ Google Maps