Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anna Kruse synger Edith Södergran

1. november 2019 kl 20:00 - 22:00

kr.100

Anna Kruse er en svensk sangerinde – bosat i DK. Hun fortolker digte af Edith Södergran, der ikke blev anerkendt mens hun var i live, men som efterfølgende har haft stor betydning for de nordiske sprogs lyrik. Hendes værker er oversat til mere end 50 sprog.

Anna Kruse -om sig selv:At synge sammen og lave musik – hvor lyden af mange bliver et og vores puls den samme. Det elsker jeg! I de sidste år har jeg levet som freelance udøvende musiker og med et stort hjerte i musikundervisning af alle slags – især arbejdet med dèm, som ville lave egen musik. Det er noget af det, jeg syntes, er det mest inspirerende at arbejde med. Jeg er rytmisk uddannet sanger og var udviklingsstuderende fra Sverige i 2 år på RCM på Holmen. Det er variationen, jeg kan lide fra at være solist med DR Bigband, skrive sange med 500 børn ad gangen sammen med Kirsten Juul Seidenfaden også hos DR, Spille musikteater for børn, samarbejde med skuespiller Lars Bom og svenske Stina Ekblad… Dansk fælles sang og LMS(levende musik i skolen) er mine ynglings projekteter ved siden af mine egne hjertesange.
I sidste 10 år har jeg lavet 5 udgivelser i eget navn som alle har fået stolt-gørende anmeldelser! Udgivelser: Lyckokatt 2010, ChampagneFötter 2013, Himlens rand 2017, Till Fots…2017, Nordisk Bigband poesi 2017.
Om Edith Södergran :Hun blev kun 31 år gammel og kæmpede fra hun var 15 år mod tuberkulose. Hun brugte sin sygdom, sine følelser, sit liv og sig selv til at skabe et kreativt livsværk midt i en verden af fattigdom, krig og kaos!Hun var en rebel, havde humor, ben i næsen og var nok lidt besværlig indimellem

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.100
Begivenhed Kategori:

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Syddjurs Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
-- Vælg arrangement --

Sted

KulturHotellet i Rønde
Hovedgaden 10
Rønde, 8410
+ Google Maps
Telefon
87535678
Se Sted hjemmeside