Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen Solo

4. november 2017 kl 20:00 - 22:00

kr.280

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Og det især som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler. Fire år efter den succesfulde udgivelse, JØWT, der solgte til både guld og platin, udgiver Olsen til maj sit nittende album, HUDSULT; et dobbelt-album der genremæssigt spænder over hård rock, til folk og rap.

 

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter, med den meget roste erindringsbog, Tilfældigt Strejfet. Tilfældigt Strejfet, fik pressen til at tale om passager af Hemingway’sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør, og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller. De seneste par år har Allan Olsen afholdt en lang række solo-koncerter, samt en omfattende Danmarksturne sit femmands-band i efteråret 2016.

 

Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock, punk til folk, rap, og a capella. Få danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter 19 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædener. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

Varighed: 2×45 min.

Kort info: Indgang 22A og 22B åbnes kl. 19.00

Læs mere på www.gkkultur.dk
Kom i god til – indgang via glasbygningen
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Detaljer

Dato:
4. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.280

Arrangør

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Telefon
55883940
E-mail
kulturcenteret@naestved.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon
55883940
Se Sted hjemmeside