Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

A Thousand Tongues – en musikalsk rejse

1. november 2019 kl 19:00 - 20:00

Gratis

Musikalsk foredrag med Nini Julia Bang

På otte sprog synger Nini Julia Bang en foredragskoncert af glemte sange fra sine rejser over hele verden. Imellem sangene fortæller hun om at bruge stemmen som et værktøj til at møde verden og os selv. Hvordan hun har mødt sangene, hvor de kommer fra, hvilke historier de bærer på og hvordan de er blevet en del af Ninis historie, for sidenhen at blive til et fysisk udtryk på scenen. Kun ved hjælp af hendes stemme, et harmonium og en looper, fører hun os ind i et univers af traditionel
musik fra lande som Iran, Island, Norge, Grækenland, Kurdistan, Bulgarien og Georgien. Lydbilledet er et crossover mellem Ninis moderne kompositioner og den traditionelle regionale musik, hun har mødt på sine mange rejser.

Koncerten er en kærlighedserklæring til den menneskelige stemme og livets skrøbelighed. Sangene er en invitation til at blotlægge os for hinanden og omfavne sårbarheden. Med en spændevide fra en islandsk vuggevise til en Koran-recitation byder musikken os velkommen hjem til et sted, hvor vi først og fremmest og over alt andet er mennesker.

Nini Julia Bang

Nini er freelancesanger, performer og musiker bosiddende i København. Hun har en Bachelor i Verdensmusik-sang (med fokus på persisk sang) fra Musikkonservatoriet i Malmø. Siden 2006 har hun været fastansat i den internationale teatergruppe Teatr ZAR i Wroclaw, Polen. Hun er performer i alle tre dele af Teatr ZAR’s Triptych, og har været medskaber af de sidste to dele ‘Caesarean Section. Essays on Suicide.’ og ‘Anhelli. The Calling.’. Nini er sanger, performer og musikformidler i forestillingen “of Light”, instrueret af Samantha Shay for det amerikanske teaterkollektiv Source Material, med Marina Abramovic som mentor. Hun har sin egen solo performance-koncert ‘A Thousand Tongue’ med Samantha Shay som instruktør. Premieren foregik på den internationale teaterfestival Theatre Olympics. Forestillingen har spillet i Polen, Sverige, USA og Island (hvor den blev nomineret til to teaterpriser GRÍMAN 2018).

Nini har et indgående og omfattende kendskab til en bred vifte af sangtraditioner inden for verdensmusikken. Hendes dybe interesse for den menneskelige stemme har ført hende på utallige rejser til bl.a. Inden, Tuva, Iran, Korsika og Georgien. Hun er skaber og leder af VerdensKoret og Vokalgruppen NOOR i København. Hun er desuden sanger i det anerkendte Vokalselskabet GLAS.

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
Glostrup, 2600
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Glostrup Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
Et Musikalsk Foredrag