Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Wittrock/Chipman duo live på Gustav wieds

31. oktober 2019 kl 20:00 - 23:00

Gratis

Wittrock/Chipman er en duo, man bare må høre! Pianisten Morten Wittrock kommer forbi med den amerikanske trommeslager John Chipman.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18 år. Han er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er I Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

John Chipman bor i Austin Texas USA og det kan man høre! John kombinerer de klassiske sydstats rytmer fra New Orleans & Austin, som giver musikken et helt unikt udtryk. Som bringer tankerne tilbage til The Band og Little Feat. John Chipman har modtaget den fornemme pris “Drummer Of The Year” af Musik magazinet “modern drummer magazine”.

Morten Wittrock & John Chipman mødte hinanden under en indspilning i Austin Texas. Hvor Morten var pianist og producer. Det blev hurtigt klart, at de to skulle samarbejde igen, da der opstår en helt særlig musikalsk energi når de to spiller sammen. Siden er det blevet til 3 albummer og tæt mod 50 live jobs i USA og Danmark. Sammen leverer de en aften hvor der vil bliver rørt godt i gryden fra den Amerikanske Rootsmusik med stemning af sydstaterne.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Gustav Wieds vinstue
Hersegade 11
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Telefon
46 36 53 35
Se Sted hjemmeside