Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verden til Herredsvang præsenterer: Ghost Flute & Dice

2. november 2017 kl 18:00 - 20:00

kr.80

Ghost Flute & Dice er et elektroakustisk klaverprojekt. Bag kunstnernavnet gemmer sig pianist og komponist Mikkel Almholt, som de seneste 7-8 år har bygget sin egen lille niche af kantet og knudret klavermusik. Med en kombination af præparering af strengene, elektroniske effekter og specielle spilleteknikker vendes vrangen om på klaveret, og der skabes et lydunivers inspireret af glitch, noise og alternativ rock.

Ghost Flute & Dice debuterede i 2011 med pladen “Music for Amplified Piano”. I 2015 udkom “melody is god”, som kombinerede klaveret med melodi-instrumenter og elektroniske soundscapes. Derimellem er det bl.a. blevet til bestillingsværker til Lyd+Litteratur-festivalen, turneer i Tyskland og USA og en lang række koncerter herhjemme. I november i år udkommer det tredje Ghost Flute & Dice-album, der får titlen ”kropsbygning”.

******************************************

OM ‘Verden til Herredsvang’

‘Verden til Herredsvang’ er en koncertforening, der har til huse i Kulturhus Herredsvang i Aarhus V. Vores formål er at bringe musik af høj kvalitet fra forskellige kulturer og baggrunde til beboerne i området i og omkring Herredsvang samt at tiltrække publikum fra andre dele af Aarhus og omegn.

Foreningen har ekstisteret siden 2015 og har arrangeret koncerter med bl.a. H.P. Lange, Dawda Jobarteh, Stefan Pasborg, Hudna, Kiku Day, TangoNuevoTrio, Den danske salmeduo, Music spoken here m.fl. I 2017 afholdte de for første gang en-dags festivalen Marienlyst Park Festival, hvor de præsenterede 6 bands. Festivalen var en stor succes.

For de løbende koncerter i kulturhuset gælder det, at vi serverer et måltid mad inden koncerten, som er inspireret af den pågældende aftens musik. Maden er inkluderet i billetprisen.

Hvad med børn? Dine børn er meget velkomne! Koncerterne er for alle! Så vidt det er muligt, så åbner vi desuden ind til biblioteket, hvor børnene kan lege, hvis de får svært ved at sidde stille….

Se hjemmeside: www.verden-til-herredsvang.dk

******************************************

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Pris:
kr.80

Arrangør

Verden til Herredsvang
Phone
26676713
Email
hrmunch@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt

Sted

Kulturhus Herredsvang
Kappelvænget 2
Aarhus V., 8210 Danmark
+ Google Maps
Phone
26676713
Se Sted hjemmeside