Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tikke Takke Trio på Øresundsakvariet i Helsingør

5. november kl 11:15 - 12:00

En sprudlende jazzet havkoncert for børn og deres voksne! Søndag d. 5. november kl 11.15 på Øresundsakvariet. Koncerten foregår i udstillingen lige efter fodring!

Et super velspillende orkester gir dig lyst til at danse, lytte og synge med! Tikke Takke har en sang om Edderkoppen Bobby, der elsker havet men lider så frygteligt af vandskræk, – godt at han har en ven der også hedder Bobby, som kan hjælpe ham med at komme i. En jazzmusling i perle-humør. Krabben Ken, der elsker at danse tango – og nipse hele familien i tæerne. Og nede på bunden af havet møder vi: murænen.

Tikke Takke har givet havets farlige og fascinerende ålefisk en koralrevs gyser. dødens gab i viseform – for børn! Så kan de holde deres voksne i hånden, hvis de blir bange.

Tikke Takke fyrer den af fra et overskudslager af godt humør, pakket ind i latinamerikanske rytmer, swing, jazz, hiphop, polka, klezmer og rock’n roll.

Tikke Takkes gakkede sange er skabt af musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens i dialog med tusindvis af børn fra hele landet.

Tikke Takke line up: Andreas Ugorskij – guitar og vokal. Hans Find Møller – bas. Morten Ærø – trommer.

Detaljer

Dato:
5. november
Tidspunkt:
11:15 - 12:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.oresundsakvariet.ku.dk/nyheder/2023/tikke-takke/

Sted

øresundsakvariet
Strandpromenaden 5
Helsingør, 3000
+ Google Maps

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Helsingør Kommune
Fremhævede arrangementer i regionerne
Region Sjælland