Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tidsrøver

3. november 2018 kl 11:00 - 12:00

kr.10

Hvad er tid egentlig og hvordan kan vi måle den? En medrivende koncertfortælling for børnefamilier med Paul Banks og Charlotte Halberg.

Publikum bliver inddraget undervejs med sang og klap og vil bagefter kunne gå hjem, mættet af musik og med hovedet svirrende af svære spørgsmål om lysets hastighed og tid.

Paul Banks har været toneangivende akustisk guitarist og sangskriver de sidste fyrre år. Han har medvirket på omkring 100 udgivelser. Han har arbejdet som sideman bl.a. for Hanne Boel og Sebastian og udgivet 13 cd’er i eget navn. Han har modtaget adskillige priser – senest Palæ Bars Jazzpris 2014.

Charlotte Halberg (tværfløjte, panfløjte, percussion) har i årenes løb været medlem af en lang række grupper inden for jazz, world og folkemusik og medvirket i teaterforestillinger. Arbejder med musikere fra Norge, Vietnam og Kina. Inspirationen hentes fra turnéer og studierejser over hele verden.

”Tidsrøver” har vundet Carl Prisen 2018 i kategorien ”Årets komponist inden for Børnemusik”. En velfortjent sejr for en fantastisk forestilling!

Familiekoncert i samarbejde med LMS – Levende Musik i Skolen.
For de 4-9 årige og deres voksne.

 

Detaljer

Dato:
3. november 2018
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
kr.10
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne
Phone
72538150
Email
bibliotek@fmk.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt
Vælg kommune
Faaborg-Midtfyn Kommune
Udfyldes kun af Spil Dansk Kommuner
LMS-Familiekoncert

Sted

Ringe Bibliotek
Algade 40
Ringe, 5750 Danmark
+ Google Maps
Phone
72538150
Se Sted hjemmeside