Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

THE SANDMEN

30. oktober 2020 kl 20:00 - 22:00

kr.240

ET SUBLIMT LIVE ORKESTER – MÅSKE DANMARKS BEDSTE ROCKBAND?
The Sandmen 2019 udgivelsen ”Himmelstormer” er bandets 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år.

GAFFA anmeldte Himmelstormer til 5 ***** og betegnede udgivelsen som den mest rå og til tider blodigste udgave af bandet nogensinde. ” En musikalsk kæberasler fra de garvede garagerockere”

Thomas Treo’s 4 stjernede anmeldelse i EB tilføjede bla: ”The Sandmen er modnet uden at miste den utilpassede desperation, der altid har luret i orkesterets stærkeste sange. Det er imponerende.”

The Sandmen er især – og ikke mindst – et sublimt live orkester!

Det er nu ”Himmelstormer” sangenes tur til at bliver vredet gennem Sandmen’s livemaskine, og tilført det ekstra som bandet altid står for til koncerterne, og dermed også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene.

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen når bandet tager på Tour.

Get ready!

Detaljer

Dato:
30. oktober 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.240
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tobaksgaarden
Telefon
64712031
E-mail
post@tobaksgaarden.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tobaksgaarden
Tobaksgådern 7
Assens, 5610 Danmark
+ Google Maps
Telefon
64712031
Se Sted hjemmeside