Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Minds of 99

2. november 2017 kl 20:00 - 22:00

kr.225

Den 2. november gæster The Minds of 99 atter Skråen. Bandet spiller storladne postpunk med galopperende trommer og dansende baslinjer – og med hits som ‘Det er Knud som er død’, ‘Et barn af min tid’, ‘Hurtige hænder’ og ‘Ma Cherie Bon Bon’ har bandet idag placeret sig solidt på den danske musikscene.

The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner ilbage i 2012 og vandt allerede året efter KarriereKanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’, der blev P3’s Uundgåelige og nåede førstepladsen på Det Elektriske Barometer. I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv-pris i kategorien Årets Sang og to Carl Priser i kategorierne Årets Talent og Årets Sangskriver For Rock, ligesom der efterfølgende også fulgte en stribe prisnomineringer med oveni. I 2015 kom bandets andet album “Liber, hvorfor singlen “Stjerner På Himlen” blev P3’s Uundgåelige. Bandet vandt bandet en Gaffa Award i kategorien Årets Danske Rockudgivelse for deres andet studie album, ’Liber’ og modtog derudover fem stjerner i både Gaffa og Berlingske, mens Politikens Kim Skotte gave albummet seks hjerter og skrev:

“Livet skal ædes råt, og friheden skal bruges, så ’Hjertet følger med’. Det er ikke et programmatisk punkoprør eller demonstrativ no future, som Minds of 99 dekreterer. Men en tilbageerobring af livet som en nervebetonet og skælvende eksistentiel størrelse, der skal gribes i farten.”

Detaljer

Dato:
2. november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.225

Sted

Skråen
Kjellerups Torv 5
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Phone
98 12 21 89
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt