Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Interbeing

4. november 2017 kl 22:00 - 23:59

kr.95 – kr.125

The Interbeing smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ‘Edge of The Obscure’ i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over.

Bandet har netop udgivet opfølgeren ‘Among the Amorphous’. Med det kaster The Interbeing sig ud i en futuristisk musikrejse hvor Dara Corcorans, konstante skift mellem growls, hvisk, messen og pompøs sang, gør dette album til et af de mest ambitiøse værker i dansk metal i årevis. Sangene har et dystert David Lynch feel, mens de tonstunge, polyrytmiske passager og stemningsmættede og storladne omkvæd, og er noget for fans af Meshuggah og Devin Townsend.

Den svære to’er har været undervejs i et stykke tid. Flere gange har sangene været under revision, da bandets ultimative mål var, at sangene og albummet som sin helhed, præsenterer det ypperste som bandet kan præstere.

Til trods for ventetiden, har orkestret fastholdt publikums interesse. Efter udgivelsen af debuten, har The Interbeing spillet talrige af shows i Europa, fra Copenhell i København til Euroblast i Køln og UK Tech Fest, og fik æren som hovedsupport for store internationale navne som Stone Sour, Meshuggah og Parkway Drive. Og så sent som i november 2016, spillede bandet i en bragende udsolgt sal til branchefestivalen Hokuo Music Week i Tokyo.

https://www.facebook.com/theinterbeing/

Detaljer

Dato:
4. november 2017
Tidspunkt:
22:00 - 23:59
Pris:
kr.95 – kr.125

Sted

BETA
Øresundsvej 6
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps
Phone
32860880
Se Sted hjemmeside

Andet

Er arrangementet offentligt?
Offentligt